May 6

Alege constient sa-ti planifici viitorul pe care ti-l doresti!

Future Creation Workshop

Reconectare. Intentie. Menire. Succes Personal

Vei recunoaste propria-ti cale imediat ce ai pasit pe ea, pentru ca dintr-o data vei dispune de toata energia si inspiratia de care ai nevoie.

~ Jerry Gillies ~


E BUN PENTRU MINE?

Ai de facut alegeri importante? Ti-ai pierdut locul de munca? Ti-a crescut ingrijorarea? Ai vrea sa muncesti ceva care sa-ti dea linistea zi de zi? Sa te ajute sa zambesti zi de zi? Vrei sa te asiguri ca vei pasi pe drumul tau? Esti gata sa treci de la a fi ales la a alege? Cauti sa descoperi cum poti folosi punctele tale forte, aspiratiile, aptitudinile si competentele ca sa alegi cariera cea mai potrivita tie? Ai un job care nu stii daca ar fi trebuit sa fie alegerea dintai in viata? Un job care oricum nu te reprezinta in suficienta masura si vrei o schimbare reala? Una care sa te reflecte? Sa aiba sens? In ce arie de activitate poti lucra cu pasiune si primi satisfactiile pe care le cauti? Aceasta este sansa sa te intalnesti cu un Trainer si Coach, un profesionist cu o experienta de 10 ani de consiliere in dezvoltare personala care te va ghida sa gasesti (singur) raspunsurile.

CE ESTE

Indiferent de definitia ta pentru succes, fie ca ea inseamna iubire, implinire spirituala, o cariera frumoasa, capacitatea de a-i ajuta pe ceilalti, acest workshop iti ofera tool-urile si metodele practice necesare pentru a atinge succesul pe care il doresti. In timpul workshopului, in primul rand, afli clar ce iti doresti cu adevarat de la viata.

Este primul Workshop de acest tip in Romania, cursul unde iti dai raspunsul la intrebarile: Ce ma face FERICIT? Care este MENIREA MEA?

Este cursul unde iti recapeti curajul SA ITI URMEZI VISELE. Practic inveti sa te reconectezi la fiinta ta profunda, sa aduci INTENTIA si LEGILE Spirituale ale Prosperitatii in viata ta pentru a iti scrie “legenda personala”, divin integrata.

La sfarsitul workshop-ului vei avea o imagine clara, un ‘personal roadmap to success’.

INSCRIERI

Stii cu adevarat ce vrei de la viata de acum incolo?

Daca vrei sa afli, atunci vino pe www.futurecreation.ro si inscrie-te ONLINE pentru Workshop

Total: 16 ore in 4 zile de weekend: 16 si 17 mai (sambata si duminica) si inca doua week-enduri dupa.

Numarul maxim de participanti: 16. Costul cursului: 400 lei. “Universului ii place viteza” :) Asa ca inscrie-te curand, sunt doar 16 locuri si inca…5 zile de inscrieri.

Cei inscrisi cu doua persoane, primesc al 3-lea loc gratuit. Cine se straduieste sa ajute la organizarea cursului, facand un efort personal motivational deosebit, vine gratuit. Asta trebuie demonstrat :) La acest curs trebuie sa vina oameni foarte motivati.

STRUCTURA CURSULUI

Structura cursului va cuprinde teorie si multa multa multa practica! Chiar si teme pentru acasa!

Printre subiectele abordate: Legile universale fundamentale care guverneaza viata individului in societate si in Univers. Structura subtila a fiintei umane. Energia timpului si elementele principale ale crearii viitorului· Armonia divina cosmic

EXERCITII SI JOCURI

· Exercitii de autoreflexie · Jocuri de autocunoastere si de revelare a propriei naturi ascunse · Jocuri de deschidere sufleteasca, de empatie · Metode si chei fundamentale pentru identificarea corecta a menirii in viata, si a caii proprii de viata · Metodele cele mai eficiente de trezire a sufletului · Jocuri de grup si de vizualizare contemplative · Evaluarea testelor si tabelelor de lucru in vederea descoperirii rostului in viata · Exercitii de vizualizare creativa · Joc de roluri menite sa dilate granitele personalitatii · Folosirea simbolurilor si arhetipurilor in urmarea propriei cai · Arta luarii deciziilor corecte · Jocuri de dinamizare a constiintei unitatii universale · Jocul dezvoltarii viziunii pentru 20 de ani

TRAINER SI COACH

Istvan Csibi, presedinte Arte Diem Society, absolvent al Liceului de Arta din orasul Tg. Mures (1984) si al facultatii de filologie al Universitatii din Iasi - Limba si literatura engleza (1990). A facut studii de regie de teatru si a infiintat o companie de teatru-dans independenta: “Teatrul Magic Mandala”, cu care a realizat numeroase spectacole. Scriitor: “Kama Pura – Orasul incantarilor” (2004). Masterand in Management cultural si cooperare culturala internationala, Barcelona, Spania (2005). Educat in sfera artistica, a profesat ca actor, regizor de teatru, si coordonator de programe culturale internationale. A elaborat un curs de Creativitate Generala bazata pe metoda holistica si pe principiile Psihologiei Transpersonale. Are o experienta de 10 ani de consiliere in dezvoltare personala, alegeri de cariera, vocationale si de viata personala.

Istvan Csibi este moderatorul primului Grup de Studiu pentru Legea Atractiei din Bucuresti. Inscrie-te pe Yahoo! Group-ul Legea Atractiei si vino la urmatoarea intalnire. Detalii despre intalnire, pe grup! Daca vrei sa asculti secventa cea mai importanta a intalnirii viziteaza http://www.futurecreation.ro/?p=23

Create your Future! Ti-am dat intalnire la curs, te asteptam! :)

DETALII SI INSCRIERI ONLINE

www.futurecreation.ro


CONTACT

Monica Gheorghiu, Marketing Manager

0729.029.484

me {} futurecreation.ro