Feb 21

i-am-all-yours

Te asteptam la o PETRECERE SMART “Vibreaza - o seara cu joc si suflet pentru doi” de Martisor exclusiv pentru SINGLES, in 2.03 de la ora 18:00, la Hotel Parliament, str Izvor 106.

Pentru ca este greu sa te relaxezi si sa te concentrezi pentru a atrage in viata ta acel DOI, noi te invitam la o seara in care sa incepi sa vibrezi! Vibratia esti tu, lasa-te condus de o seara special creata pentru a te potenta, pentru a te bucura de frumosul din tine!

Noi Avem:

 • Rasete in lant: Visinel Balan, cunoscut MC
 • Atingerea: Ramona
 • Emotia: Ika
 • Energia pentru acest tip de eveniment se va realiza sub forma unui tablou cu seminte - responsabil Ramona + Ika
 • + 5 jocuri pe care sa invatati sa le aplicati in viitoarea voastra relatie!
 • Voi oferiti dans si voie buna!

Detalii logistice:
Unde: Hotel Parliament, str Izvor 106.
Cand: 2 martie, 19.00- 01.00 am
Ce trebuie sa stiu?

 • Vino cu dorinta de a te redescoperi
 • Participarea se face pe urmatoarele criterii:

1. Baietii achita o taxa de 45 lei pe numele Monica Gheorghiu cu titlul donatie in contul (sumele acopera sala si acopera doar costurile fixe legate de eveniment)
RO82INGB0000999900200807
2. Fetele vin cu prajituri sau ceva de rontait pregatit de manutele lor

3. Dress code: smart, usor, sa aratam ca a venit primavara.

4. Decenta, placerea de a te bucura de compania unor oameni minunati.
4. Fotografii: vom face poze!
5. Ramanem in legatura permanent: https://www.facebook.com/groups/iq.singles
DATA LIMITA PENTRU INSCRIERI 28 FEBR.

INSCRIERI: pe email: inscrieri {at} futurecreation.ro

Urmatoarele intalniri sunt doar pentru cei care participa pe 2 martie cu scopul de a dezvolta ceea ce cream. Prima intalnire - punem seminte, la urmatoarele 3 le crestem.

 • 2 aprilie 2013: Mogosoaia: Intalnire in aer liber sub clar de luna si sub cort “Relatia pentru mine este…”
 • 20- 21 aprilie 2013: La Munte: “Crestem o relatie”

Petrecerea este realizata de entuziasti, cu scopul minunat de a pune Legea Atractiei sa lucreze pentru noi, pentru ca stiti ca prietenii prietenilor nostri, destepti, frumosi, si singles pot fi si prietenii nostri!!! Deci Legea rezonantei sa treaca la treaba! :)

Feb 17

“One can’t believe impossible things. I dare say you haven’t had much practice”, said the Queen. “When I was your age, I always did it for half-an-hour a day. Why, sometimes I’ve believed as many as six impossible things before breakfast.”

Lewis Carroll
Cred ca Edward de Bono s-ar bucura imens daca am gandi zilnic cele 6 lucruri imposibile la micul dejun. ;) APO. tehnica: alternative, posibilitati, oportunitati. :)

Feb 17

“Imaginati-vă ce s-ar întâmpla dacă mediul înconjurător s-ar schimba complet!!!!
Cum ar fi dacă am auzi non-stop la stiri ca prin artă, entertainment, reclame, suntem cu totii interdependenti si în acelasi tip interconectati într-un singur sistem? Cum ar arăta lumea noastră? Cum te-ai raporta la ceilalti din acel sistem?

 • Vei începe dintr-o dată să te simti înrudit cu ceilalti de parcă ti-ar fi foarte apropiati
 • Vei fi mai putin îngrijorat despre modalitatea de a-l exploata pe celălalt de lângă tine sau cum de a-l manipula sau chiar a profita de pe urma lui
 • Vei observa ca cealaltă persoană iti este cumva mult mai apropiată si vei avea chiar sentimente de afinitate către ei.
 • Vei începe să îi consideri pe ceilalti la un nivel la care acum gândesti despre familia sau copii tăi
 • Vei lua seama de părerea lor atunci când te vei gândi sa faci ceva în viată si vei gândi: ” Cum vor fi ei afectati?”

Ăsta e modul de schimbare de care avem nevoie si prin care trebuie să trecem , iar asta se poate întâmpla doar într-un mediu pe care îl cream noi însine.

BRUCE LIPTON
„Dacă privim la criza economică, ecologică, spirituală si spunem:
Eu nu sunt fericit, societatea nu e fericită, ce anume nu merge aici? Asta e scânteia!
Trebuie să avem probleme ca să putem avea solutii. Problemele ajuta creativitatea. Problema de fapt nu există, problema este de fapt o stare de tranzitie
Asa văd si crizele din ziua de astăzi, ca pe un punct de tranzitie pentru umanitate, le văd nu neapărat ca pe ceva iesit din comun
De la cea mai veche bacterie observăm din ce în ce mai mult în natură că aceste celule trec printr-o perioada juvenilă, chiar ostilă parca aflată într-o competitie cu ea însăsi. Si putin mai târziu observăm că aceste celule realizează cât de bine functionează cooperând. Atunci când descoperă că e mult mai ieftin si mult mai eficient si benefic..pentru toată lumea în a-si hrăni “inamicul” în loc să te lupti cu el în tot acest timp, atunci suntem pe drumul ce duce spre noua civilizatie pe care o căutam cu totii
Partea frumoasă este că putem folosi modelele aflate în natură si a întelege că aceste modele există si ele se repetă. Dacă ai dori să observi un model care se repetă în continuu pe această planetă acum si care sa ne dea un exmplu a ceea se se întâmplă atunci priveste în interiorul unei omide care creste.
O omidă reprezintă, să spunem, sapte milliarde de celule vii sub aceeasi piele. Fiecare celulă reprezintă un cetătean. Si ce credeti? Sunt exact ca noi oamenii, muncesc în fiecare zi, celulele din sistemul digesitv absorb mâncarea, o digeră si crează produse.

Unele din ele sunt numite motilităti. Aceste celule sunt cele care îi asigură omizii miscarea si reprezintă structuri ca si autostrăzile noastre cu camioane, masini.
Celulele sistemului imunitar îsi fac si ele treaba lor de a proteja acest sistem. Sistemul respirator se asigură că oxigenul este asimilat. Deci toate aceste celule au slujba lor.

Iar Omida creste. Dacă tu ai fi un reporter înauntru si ai privi în jurul tău ai spune: “Da, economia creste baieti, creste în fiecare zi, toată lumea munceste……si asta e ceea ce dorim să vedem în fiecare zi. Cu cât anume crestem în fiecare zi, aveti vreo estimare în procente?”
Iar mai apoi omida atinge un maxim de crestere, iar în acel moment se opreste din mâncare, nu mai poate mânca absolut nimic. A atins punctul culminant. Atunci, dacă esti o celula în interiorul acelui organism, imaginează-ti ce s-ar întâmpla, dintr-o dată nu mai ai slujba pe care o aveai, mâncarea este mai putină iar sistemul tău digestiv spune:
“Of, munca nu mai e ce era odată, fabrica nu mai produce cum o facea odata”. Iar la un anumit moment atinge un nivel când multe celule sunt concediate.
Avem celule care nu mai fac nimic acum. De ce? Pentru ca nu mai există suficienta mâncare pentru toate. Si alte slujbe sunt afectate din cauza mâncarii. Implicit nu mai e suficientă energie si toate sistemele încep să concedieze celule. Foarte curând e un haos de nedescris sub acea piele de omidă. De ce?
Pentru că sistemul s-a oprit din crestere, celulele nu mai au de muncă, nimic nu mai evoluează iar întregul organism nu mai functionează.
Dacă ai fi o celulă în acel moment ai privi în jur si ai spune: “Doamne, lumea aceasta se va sfârsi!”
Si cu toate acestea, în mijlocul miliardelor de celule există un alt fel de celule care desi sunt identice genetic si care nu diferă cu nimic de restul, însă acestea gândesc altfel, răspund la stimuli în mod diferit. Aceste celule au un nume intersant si anume, “celulele imaginale” . Aceste celule imaginale aduc o nouă viziune
CELULE IMAGINALE
Cee ce se întâmplă, în mijlocul acestui întreg haos, când majoritatea celorlalte celule cred că sfârsitul e aproape. Aceste celule imaginale încep să împânzească idei si viziuni noi, un plan nou, o nouă schema, o nouă formă de existentă. În jurul acestor idei restul de celule se reorganizează si încep să creeze organizatii noi, masive. Pentru a creea ceva si mai fabulos decât o faceau pana acum. Un sistem care e mult mai sustenabil, un sistem cu un nivel mai înalt de evolutie, iar acel sistem pe care-l contruiesc se numeste: “FLUTURELE”
Deci există o perioadă de tranzitie de la lumea veche a omizii, cu vechiul sistem de credintă si fel de viată ce nu mai poate functiona

Asadar, există două optiuni în această lumea în clipa de fată:
Poti rămâne la nivelul de omidă si atunci spui: “Doamne, cade cerul pe noi” si să trăiesti cu teamă,
Sau poti spune: “Nu mai avem nevoie de omidă. Doresc să construiesc fluturele” De ce?
Pentru că atunci cand devin activ si pozitiv în procesul de constructie al fluturelui, sunt în priză..muncesc, cream fluturele.
Dacă doar stau si plâng de mila omida, atunci nu fac altceva decât să mă îmbolnăvesc si pe cei din jur. De ce? Nu mai contribui cu nimic la evolutie. Si atunci unde stăm noi? Suntem la faza de a renunta la omidă în civilzatia noastră si chiar înainte ca fluturele să se ridice.
Ceea ce trebuie să recunoastem este că toate aceste crize nu există în afara constiintei noastre, ci ele există si în interior
Există un plan în toată această nebunie. Dacă ne uitam la evolutia biologică, toate evolutiile importante au fost precedate de o catastrofă.
Iar aceasta este evolutia fiintei omenesti, plecând de la faptul că suntem îngrijorati si încărcati cu emotii negative si devenim irationali să mai putem asculta de anumite valori ca dragoste, frumusete, dreptate, adevăr, bunătate. Trebuie să le ascultăm pe toatea acestea. Dar cum o facem fără a trece prin chinuri si suferinte?

EVOLUTIA CONSTIINTEI

Eu cred că problema actuală este, cum facem ca un număr cât mai mare de oameni să înteleagă că noi reprezentăm cu totii un singur organism si a întelege acea unitate.
Mediul nostru înconjurător trebuie schimbat în asa fel în cât noi să ne respectăm unii pe altii si aceasta în timp ce sistemul nostru de valori trebuie să înteleagă că nu mai putem supravietui doar cu gândirea logică si mentalitatea de concurentă care a fost promovată de atâtea generatii, Dacă acest mediu continuă să impună acest egoism , atunci va fi si mai greu să iesim din el
Însă dacă cream un mediu care ne ajută si ne dă puterea de a dărui, iar prin a dărui esti recompensat
atunci cred,că vom reusi să ne miscăm mult mai repede în acea mentalitate de dăruire Ceea ce începem să observăm acum este căderea tuturor instiutiilor majore fie că vorbim de economie, politică, educatie, sănătate - vorbim de fiecare sistem fundamental din lume
Atunci vor trebui ca anumite schimbări să aibă loc la fiecare din aceste niveluri iar primul nivel care va da startul va fi EDUCATIA. De ce?
Pentru că ceea ce stiam până acum se pare că nu sunt decat niste credinte vechi care pur si simplu nu ne mai asigură existenta. Trebuie să ne îndepărtăm de la vechile credinte care ne-au adus în starea de azi a lumii, să le rescriem ca să putem facem pasi înainte
Trebuie sa facem asta cu un nou sistem de întelegere, si unde anume dorim să mergem. Deci va trebui să schimbăm educatia.”

Extrase Filmul CROSSROADS. La Rascruce.