Primul Grup de Studiu pentru Legea Atractiei & More

Subscribe to Future Creation Workshop by Email
Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Inregistrarea audio a fost realizata cu ocazia primei intalniri a Grupului de Studiu pentru Legea Atractiei din 19 Februarie 2009.

Aceasta este comunitatea de oameni care asta fac, traiesc in acest spirit al Legii Atractiei si atrag DELIBERAT implinirea viselor lor celor mai indraznete, si divin integrate. Vino sa traim si sa impartasim cea mai magnifica experienta: crearea propriului univers. Cu cat vom reusi mai multe, cu atat vom impartasi si vom intelege mai multi aceasta lege Credem ca…e cea mai fabuloasa experienta de viata. Multi dintre noi am trait-o!! Mai ramane sa ne perfectionam si sa stapanim arta de a lucra cu aceasta lege universala. Vom avea o abordare larga a principiilor si legitatilor divine si vom discuta practic, cu cea mai mare sinceritate, despre experimentele din viata noastra.

Primul Grup de Studiu Legea Atractiei in Bucuresti isi da intalnire pe 19 Februarie 2009, joi, cu sprijinul Editurii Adevar Divin (reprezentant Abraham-Hicks in Romania si unic distribuitor The Secret).

Intalnirile vor avea loc la data anuntata pe grupul de discutii: http://groups.yahoo.com/group/LegeaAtractiei/

Inscrie-te si tu.

Taxa: 10 lei/intalnire.

Intalnirea fost moderata de:

Istvan Csibi, Presedintele Societatii Arte Diem. A facut studii de regie de teatru si a infiintat o companie de teatru-dans independenta: “Teatrul Magic Mandala”, cu care a realizat numeroase spectacole. Scriitor: “Kama Pura – Orasul incantarilor” (2004). Masterand in Management cultural si cooperare culturala internationala, Barcelona (Spania), 2005. Educat in sfera artistica, a profesat ca actor, regizor de teatru, si coordonator de programe culturale internationale. A elaborat un curs de Creativitate Generala bazata pe metoda holistica si pe principiile Psihologiei Transpersonale.

ABRAHAM - HICKS

“Dupa cum Gandim, noi Simtim

Dupa cum Simtim, noi Vibram

Dupa cum Vibram, noi Atragem

Sentimentele noastre ne spun daca suntem in procesul de a atrage si crea ceea ce dorim sau daca in procesul de atractie si creatie a ceea ce nu dorim. Cand ne simtim bine - cand simtim iubire, bucurie, apreciere - vibratiile noastre sunt mari si ne potrivim vibrational circumstantelor dorite. Cand ne simtim rau - cand ne simtim suparati, tematori, lipsiti de putere - vibratiile noastre sunt joase si ne potrivim vibrational circumstantelor pe care nu le dorim in mod sigur. In plus o vibratie joasa ne fereste sa obtinem ceea ce dorim. Cand ne ghidam gandurile nostre bazate pe ceea ce simtim, noi devenim constienti de mersul vietilor noastre.

Aceasta este o formula simpla:

Daca un gand ne face sa ne simtim bine, atragem visele noastre.

Daca un gand ne face sa ne simtim rau, atragem cosmarurile noastre.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.