Vizualizare creativa de la Inelia Benz

Subscribe to Future Creation Workshop by Email

Inelia Benz: “Acum, ca informaţie importantă. Cum vei conduce tu, ca individ, nava? Pentru că poţi, vezi tu…?

Învaţă regulile. Şi prima şi cea mai importantă regulă de ştiut este că orice se întâmplă pe planetă, sau în viaţa ta, nu se poate întâmpla dacă tu nu eşti de acord. Şi tot ce se întâmplă, se întâmplă pentru că tu ori eşti de acord cu acel lucru, ori alegi să nu votezi.

Nu depinde de mine să aleg dacă acele miliarde de adormiţi sunt căraţi de noi, forţaţi să se trezească, sau lăsaţi în alegerea lor de a vrea să stea adormiţi, iresponsabili pentru acţiunile lor, lăsând „întunericul” să decidă pentru ei să-i ducă într-un pământ mai dens, mai întunecat.

Nu depinde de mine să decid cât de repede îndepărtăm umbrele şi păşim în noua realitate, de mai înaltă vibraţie. De ce să aşteptăm trei generaţii când am putea-o avea în trei luni? Noi decidem. Noi decidem cu ce suntem sau nu de acord.Toţi votăm.

Iată ce facem, cum votăm: Alege o persoană, situaţie, locaţie, spaţiu personal sau eveniment mondial cu care nu eşti de acord. Apoi desenează un cerc roşu în jurul lui şi o linie care îl taie. Spune cuvintele: „Nu sunt de acord cu asta”. Apoi vizualizează ce ţi-ar plăcea să vezi, ceva cu care eşti de acord şi pune o bifă verde alături. E foarte, foarte simplu şi rapid. Atât de simplu încât cineva s-ar putea gândi că asta nu e schimbarea vieţii, dar e. Încearcă. Încearcă asta cu lucrurile mari şi cu cele mici. Foloseşte metoda zilnic şi priveşte. Ce ai de pierdut încercând? Nimic.”

Vi-l recomand calduros!!

Comments are closed.